A szimulátorról

 

   Repülj virtuálisan!

Az élmény valós, a kockázat nem!

Sikorsky S-61 Sea King szimulátorunk azzal a professzionális szoftverrel működik, melyet a NASA, a Lockheed, a Svéd Légierő és a Boeing is használ a szimulátoraiban!

A gépet mindenki egyedül vezeti, de ebben segítünk. Kilencéves kortól javasoljuk, mert tapasztalatból tudjuk, hogy a kisebbeknek nem tudják irányítani a helikoptert, és csak kudarcélményük lesz. Utasként viszont már két éves kortól is nagyon élvezik! A helikopter kétüléses, a pilóta mellett egy utas ülhet (kisebb gyerekek esetében akár ketten is beférnek az utasülésbe). A kabin maga nem mozog, nem dülöngél, tehát rosszulléttől nem kell tartani.

Repülés közben láthatod a tájat, házakat, mozgó autókat, vonatokat, és ha nagyon ügyes vagy, akár egy repülőgép hordozóra vagy olajfúró platformra is leszállhatsz, mintha ott lennél. Úgy vezetheted, mint egy igazi helikoptert, természetesen minden veszély nélkül, de azonos élménnyel.

Réunion szigetén repülünk, mert egy gyönyörű természeti adottságokkal rendelkező sziget, ahol van kanyon, fantasztikus hegyek, erdőségek, tenger, strand, felhőkarcoló, kikötő és ipari park is található. Aki elég alacsonyan repül a helikopterrel, az megláthatja a vízből kiugráló kardszárnyú delfineket, a zöld fűben legelésző teheneket vagy a kis öbölben sétáló rózsaszínű flamingókat, a strandolókat a tengerparton, de magasban repülni is nagy élmény.

A Happycopterbe ajándékkártyát is vásárolhatsz!